Καθημερινά όλα τα νέα και οι εξελίξεις της σειράς "Μια νύχτα του Αυγούστου" καθημερινά εδώ:

Νέα σειρά από το Φθινόπωρο στην ΕΡΤ: «Μια νύχτα του Αυγούστου» ο τίτλος, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί».

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού σκηνοθετεί το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια.

Η υπόθεση της σειράς

Το νήμα της αφήγησης ξετυλίγεται με αφετηρία τη δολοφονία της Άννας Πετράκη (Ευγενία Δημητροπούλου) από τον σύζυγό της, τον Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου), μια νύχτα του Αυγούστου, έξι χρόνια πριν, όταν ο τελευταίος έμαθε ότι είχε εραστή τον ξάδελφό του, τον Μανώλη Βανδουλάκη (Γιώργος Καραμίχος).

Βασικό ρόλο στη σειρά έχει η αδελφή της άτυχης γυναίκας, η Μαρία Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), η οποία προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, κρατώντας κρυμμένα μυστικά που βγουν στην επιφάνεια. Ο Μανώλης, έπειτα από τον θάνατο της Άννας, έφυγε από την Κρήτη αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ. Ζει στον Πειραιά, όπου οι γύρω του, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν γοητευτικό, ευχάριστο και χαρισματικό άνθρωπο, με άγνωστο παρελθόν, επιρρεπή στις καταχρήσεις και στον τζόγο.

Ο Ανδρέας είναι φυλακισμένος στην Κρήτη, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί εδώ και έξι χρόνια – εκτός από τις τύψεις του γι΄ αυτό που έκανε, οι οποίες δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή σε ησυχία. Κι ενώ η μοίρα του ενός είναι ήδη προδιαγεγραμμένη από το δικαστήριο, η μοίρα του άλλου ίσως να έχει μια τελευταία ελπίδα να αλλάξει.

Ο Μανώλης, λίγο πριν από την αυτοκαταστροφή του, γνωρίζει ξανά την αγάπη. Όχι την εγωιστική, καταστροφική αγάπη που είχε για την Άννα. Μα μια αγάπη γενναιόδωρη και φωτεινή, που τη νιώθει για πρώτη φορά στη ζωή του: την αγάπη για τους ανθρώπους γύρω του, που έως τώρα του ήταν ξένοι.

Για τη λιγάκι αδιάκριτη σπιτονοικοκυρά του, την Αγάθη (Μαρία Καβογιάννη), για τους βασανισμένους ανθρώπους που ζουν στην ίδια πανσιόν μαζί του, για τους συναδέλφους-εργάτες του λιμανιού, για τους ανθρώπους του περιθωρίου.

Για ένα μικρό κορίτσι στο διπλανό παράθυρο. Ένα κορίτσι που μοιάζει με την κόρη της Άννας, τη Σοφία (Μαρία Πασσά), που ο Μανώλης πάντα αναρωτιόταν αν είναι δικό του παιδί.

Στο μεταξύ, η Μαρία αρχίζει για ανεξήγητους λόγους να επισκέπτεται τον φονιά της αδελφής της στη φυλακή, ενώ εμφανίζεται ο Αντώνης (Εκτορας Λιάτσος), ένας άντρας που ήταν πάντα ερωτευμένος με την Άννα και είχε μια κρυφή ανάμειξη στον θάνατό της.

Παράλληλα, παρακολουθούμε τις ιστορίες του γιατρού Νίκου Κυρίτση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) και του δικηγόρου και πάλαι ποτέ προέδρου της Σπιναλόγκας, Νίκου Παπαδημητρίου (Τάσος Νούσιας).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς

Ζωή Σγουρού: 13 χρόνια μετά συναντιέμαι με παλιούς μου αγαπημένους για να κάνουμε το “Μια νύχτα του Αυγούστου” που είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια ή αγγίζει με περισσότερη λεπτομέρεια ένα κομμάτι της ιστορίας του “Νησιού”. Αυτή τη φορά σκηνοθετώ. Είμαι συγκινημένη και πολύ χαρούμενη.

Γιούλικα Σκαφιδά: Με πολύ μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου γιατί έχω εξελιχθεί κι εγώ σαν άνθρωπος σ’ αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε οπότε περιμένω να δω τι παραπάνω έχει να μου πει αυτός ο ρόλος και τι παραπάνω έχω να του πω κι εγώ.

Ευγενία Δημητροπούλου: Εγώ στο πρώτο κύκλο δεν τελείωσα και πολύ καλά οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα γίνει αυτή η γέφυρα και για ποιο λόγο βρίσκομαι σήμερα εδώ και για ποιο λόγο θα βρίσκομαι στη σειρά γιατί πρακτικά έχω πεθάνει.

Νίκος Χαλκιαδάκης: Εγώ θα υποδυθώ τον Βαγγέλη έναν νέο δεσμοφύλακα ο οποίος μέχρι πρότινος δούλευε στα χωράφια και τώρα έχει πιάσει δουλειά μέσα στις φυλακές. Ο ήρωας που υποδύομαι θα έχει και μια ιστορία με μια κοπέλα.

Ελενα Τοπαλίδου: Εγώ στη σειρά θα είμαι η διευθύντρια της Τρούμπας. Έχω ένα γιο, φροντίζω λουλούδια και συγχρόνως φροντίζω λίγο άγρια όμως και τα λουλούδια της Τρούμπας, τα κορίτσια δηλαδή.

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Ο ρόλος μου είναι ο ίδιος. Υποδύομαι τον γιατρό Κυρίτση. Ξανασυναντάμε λοιπόν το γιατρό με την Μαρία που έχουνε πλέον υιοθετήσει το κορίτσι της αδελφής της που έχει πεθάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Ζωή είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και της αξίζει να περάσει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας. Εύχομαι το καλύτερο και σύντομα κοντά σας!

Πρωταγωνιστούν:

Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Καβογιάννη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αινείας Τσαμάτης, Έκτορας Λιάτσος κ.ά.

Καθημερινά όλα τα νέα και οι εξελίξεις της σειράς “Μια νύχτα του Αυγούστου” καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μία Νύχτα του Αυγούστου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ