Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Νέα σειρά στην ΕΡΤ: «Μια νύχτα του Αυγούστου» ο τίτλος, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί».

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Η δράση από την Κρήτη και την περιοχή της Ελούντας, μεταφέρεται σε διάφορα σημεία του Πειραιά και της Αθήνας, ανάμεσα σε αυτά το λιμάνι, η Τρούμπα, το Μεταξουργείο, η Σαλαμίνα, τα οποία αναδίδουν μοναδικά της ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60, όπου μας μεταφέρει η ιστορία.

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα.

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς, εκτός από μια καινούργια επισκέπτρια που έρχεται τώρα να τον βρει -άγνωστο γιατί.

Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά, ένας μυστηριώδης άνδρας, με άγνωστο σε όλους παρελθόν, κάνει τα πάντα για να πάρει ξανά στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι μιας γυναίκας. Είναι ο Μανώλης. Ο ξάδελφος του Ανδρέα. Και το σκουλαρίκι ανήκε κάποτε στην Άννα. Την Άννα, που αγάπησε τον Μανώλη και πέθανε για χάρη του.

Επεισόδιο 2 Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια, και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφτηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει.

Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη, που μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή, κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, να πάρει μια απόφαση μήπως και τον σώσει.

Πρωταγωνιστούν:

Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Καβογιάννη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αινείας Τσαμάτης, Έκτορας Λιάτσος κ.ά.

Καθημερινά όλα τα νέα και οι εξελίξεις της σειράς “Μια νύχτα του Αυγούστου” καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μία Νύχτα του Αυγούστου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν