Από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά η συνέχεια του «Νησιού».

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν 2010-11 αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί η σειρά «Το Νησί».

Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανής συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την προβολή του από το κανάλι του MEGA πριν από περίπου μια δεκαετία θα επιστρέψει στις οθόνες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτή τη φορά η δραματική σειρά θα προβάλλεται από την ΕΡΤ . Είναι η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς το «Νησί» σε σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία της Ζωής Σγουρού.

Η δραματική σειρά, η οποία διαδραματίζεται στην Κρήτη τη δεκαετία του ’50 θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από την άλλη βδομάδα και οι εξελίξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αναμένονται συγκλονιστικές.

Η Σπιναλόγκα θα κλείσει, οι λεπροί θα θεραπευτούν και στην Πλάκα θα στηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι. Υγιείς και θεραπευμένοι γιορτάζουν όλοι μαζί.

Όλα αυτά θα διακοπούν ξαφνικά καθώς μια γυναίκα θα δολοφονηθεί από τον σύζυγό της, όταν εκείνος θα μάθει ότι έχει εραστή τον καλύτερό του φίλο!

Αυτά θα γίνουν στο πρώτο επεισόδιο, φαντάζεστε πόσο συναρπαστική θα είναι η συνέχεια. Από την Κρήτη θα μεταφερθούν οι ήρωες στον Πειραιά. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Τρούμπα, ενώ μέρος αυτών θα γυριστούν και στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη η Ευγενία Δημητροπούλου, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης συναντήθηκαν με την σκηνοθέτρια, Ζωή Σγουρού και έκαναν μια πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων της σειράς «Το Νησί 2». Κατόπιν γνωρίστηκαν με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ