Βρέθηκε η νονά του παιδιού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αυτή η είδηση σχολιάστηκε και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο διάσημη παρουσιάστρια ανέφερε πως έχουν πέσει γεννητούρια στους κριτές του Master Chef μιας και πριν μια βδομάδα έγινε μπαμπάς και ο Πάνος Ιωαννίδης για πρώτη φορά.

«Καλά ρε παιδιά, μας πιάσανε στο ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε ότι ο Ιωαννίδης έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR  με καθημερινά MasterChef 6 Spoiler 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η «βασίλισσα» της τηλεόρασης πήρε τηλέφωνο μετά το τέλος της εκπομπής της  τον  Λεωνίδα Κουτσόπουλο και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Η γνωστή παρουσιάστρια του είπε πως είναι πολύ γλυκιά η σύντροφός του και τον συνεχάρη για το ευχάριστο γεγονός. Εκείνος με τη σειρά του την ευχαρίστησε και μετά της ζήτησε να γίνει η νονά του παιδιού του.

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε μιας και είναι γνωστή η αγάπη που έχει για τα παιδιά. Οι δυο τους κανόνισαν να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες και να μιλήσουν με λεπτομέρειες προκειμένου η διάσημη παρουσιάστρια να βαφτίσει το παιδί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ