Η ελληνική showbiz και τα άτομα που την αποτελούν απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο. Η προσωπική τους ζωή, οι φίλοι, ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό του “κεντρίζει” το ενδιαφέρον. Υπάρχουν παρουσιαστές, καλλιτέχνες, άνθρωποι του θεάματος συνολικά που τα κατάφεραν σε μια νύχτα. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που ξεκίνησαν μόνοι τους και από το “μηδέν” και […]

Η ελληνική showbiz και τα άτομα που την αποτελούν απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο. Η προσωπική τους ζωή, οι φίλοι, ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό του “κεντρίζει” το ενδιαφέρον. Υπάρχουν παρουσιαστές, καλλιτέχνες, άνθρωποι του θεάματος συνολικά που τα κατάφεραν σε μια νύχτα. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που ξεκίνησαν μόνοι τους και από το “μηδέν” και έφθασαν στην κορυφή.

Ας δούμε κάποια τέτοια παραδείγματα ανθρώπων της ελληνικής σόουμπιζ.

Ξεκινάμε με την Ελένη Μενεγάκη, που αποτελεί εδώ και 20 χρόνια τη “Βασίλισσα” της τηλεόρασης. Η γνωστή και όμορφη παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 2 ετών. Έτσι, μεγάλωσε με τη μητέρα της και έμενε στον Κολωνό. Όταν ήταν στη εφηβία ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Ωστόσο, την κέρδισε η τηλεόραση. Ο ” Πρωινός Καφές” ήταν η πρώτη δουλειά της σε ρόλο παρουσιάστριας. Η πανέξυπνη Μενεγάκη την “άρπαξε” από τα μαλλιά και από τότε είναι κάθε χρόνο στις οθόνες μας!

Πάμε σε μια ακόμα ξανθιά παρουσιάστρια. Η Ρούλα Κορομηλά, λόγω ότι ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός, αναγκαζόταν να αλλάζει συχνά πόλεις. Στην αρχή εργάστηκε ως γραμματέας στην ΕΡΤ. Εκεί αναγνώρισαν το ταλέντο της και πέρασε άμεσα στην τηλεόραση. Η επιτυχία της ήταν τεράστια μπροστά στις κάμερες, κυρίως στα πρωινάδικα και τα μεγάλα σόου. Η Ρούλα Κορομηλά απέκτησε το παράσημο της “εθνικής παρουσιάστριας”.

Πάμε τώρα και στο τραγούδι! Όποιος και να το έλεγε στην Άννα Βίσση, μάλλον δε θα το πίστευε. Η διάσημη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Κύπρο και ο μπαμπάς της ήταν μπακάλης. Έφυγε από την “Μεγαλόνησο” και ήρθε στην Ελλάδα, για να κυνηγήσει το όνειρό της! Το ταλέντο της αναγνωρίστηκε από τα πρώτα της βήματα και πια θεωρείται η “απόλυτη” σταρ!

Σειρά της Δέσποινας Βανδή. Σχεδόν όλοι τη θεωρούν το αντίπαλο δέος της Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Καβάλα. Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια και όπως έχει εξομολογηθεί είχε δεχθεί πολλές φορές ρατσιστικά σχόλια λόγω της οικογενειακής οικονομικής κατάστασης. Όμως, αυτό την πείσμωσε και κατάφερε να περάσει στη σχολή Φιλολογίας στην Αθήνα. Η αγάπη της για το τραγούδι την “κέρδισε” και έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο. Οι επιτυχίες της τεράστιες, ενώ μάλιστα η Δέσποινα Βανδή έχει δείξει το ταλέντο τόσο ως κριτής αλλά και ως παρουσιάστρια!

Κλείνουμε, με το χώρο της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στη Ζωή Λάσκαρη. Το πραγματικό της επώνυμο είναι Κουρουκλή. Η μοίρα της επεφύλασσε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς όταν ήταν βρέφος έχασε τον πατέρα της. Πολύ νωρίς, έχασε επίσης και τη μητέρα της. Όμως, η δημοφιλής ηθοποιός δεν πτοήθηκε και δεν τα παράτησε! Σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο της “Σταρ Ελλάς”. Όσο για την υποκριτική, η ταινία “Κατήφορος” ήταν το προμήνυμα του τι θα ακολουθούσε. Η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη και έτσι έγινε η απόλυτη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ