Η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχωρεί στην Ελένη Μενεγάκη.

Τι θύμισε στη Νάταλι Κάκκαβα η επιστροφή των «Survivors» στην Ελλάδα; Δεν παέι ο νους σας. Στην εκπομπή «όλα γκουντ» λοιπόν με αφορμή την άφιξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη στην Αθήνα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε το γάμος της.

Ο ξανθιά παρουσιάστρια παρομοίασε τον «ντόρο» που γίνεται με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης με εκείνουν που είχε προκληθεί γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Ο χωρισμός της «βασίλισσας» της μεσημεριανής ζώνης είχε συμπέσει με τον γάμο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της όμορφης μετεωρολόγου.

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Όταν παντρευτήκαμε με τον Γρηγόρη. Εγώ ήμουν χρόνια στην τηλεόραση, στο δελτίο καιρού και στην ενημέρωση. Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο.

Η πρώτη της εμφάνιση, μετά από εκείνη τη δημοσίευση, θα γινόταν στον γάμο μας. Οπότε πήγαμε εμείς οι δύσμοιροι να παντρευτούμε και σκάσανε όλα τα κανάλια. Αυτό δεν ήταν τίποτα. Live στις ειδήσεις, παντού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα. «Βγαίνω εγώ από το αυτοκίνητο, που να φανταστώ ότι θα γίνει αυτό και μου την πέφτει ο δημοσιογράφος με την κουμούτσα γιατί ήθελε μια δήλωση», συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια και μετεωρολόγος.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ