Μια ανατριχιαστική ιστορία μέσα από μια σειρά εποχής φέρνει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1. Αν κρίνουμε από τους δημιουργούς της τότε

«Μάγισσα»: Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να προσφέρουν στους τηλεθεατές ένα ακόμη θρίλερ που θα τους καθηλώσει.

Μια ανατριχιαστική ιστορία μέσα από μια σειρά εποχής φέρνει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1. Αν κρίνουμε από τους δημιουργούς της τότε περιμένουμε ότι θα γίνει επιτυχία.

Η Μάγισσα που το σενάριό της υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη με τον Πέτρο Καλκόβαλη και τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Λευτέρης Χαρίτος, δηλαδή η βασική δημιουργική ομάδα των Άγριων Μελισσών που ανέβασε τον πήχη στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας και μάλιστα σε καθημερινή σειρά. Άρα τρεις λόγοι… πιστοποιημένης επιτυχίας που μας προϊδεάζουν πως η Μάγισσα θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά λοιπόν έχει τίτλο ” Η Μάγισσα “ και διαδραματίζεται στην εποχή του 1818. Η πλοκή έχει να κάνει με μία βεντέτα σε δύο οικογένειες στη Μάνη σε με περίοδο που οι Έλληνες έχουν αρχίσει να βάζουν στο μυαλό τους την επανάσταση κατά της Τουρκοκρατίας.

Για να ενωθούν οι οικογένειες τότε πάντρευαν τα παιδιά τους. Οι σεναριογράφοι εστιάζουν στο θεσμό της τύχης, σύμφωνα με εκείνα τα χρόνια. Ένας άντρας μπορούσε να παντρευτεί δύο γυναίκες. Εάν η πρώτη δεν κατάφερνε να κάνει παιδιά ο άντρας είχε το δικαίωμα να βρει μια άλλη γυναίκα που μόλις έκανε το παιδί του γινόταν επίσημα γυναίκα του.

Μια ιστορία που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο και θα μας καθηλώσει. Μετά από τη συνεσταλμένη αδερφή, που γνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες», η Έλλη Τρίγγου θα γίνει ” Μάγισσα ” . Μαζί της όπως φαίνεται θα είναι και ο Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης. Αρκετοί δηλαδή θα είναι στο πλευρό της που ήταν συμπρωταγωνιστές και στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την κεντρική ηρωίδα, τη Μάγισσα, θα ενσαρκώσει η Έλλη Τρίγγου, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό με την εξαιρετική ερμηνεία της ως Ασημίνα στις Μέλισσες, «κεντώντας» προσεχτικά όλες τις πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της ηρωίδας.

Βέβαια η Μάγισσα θα είναι η κεντρική ηρωίδα, αλλά η ιστορία που διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα, θα έχει πολλούς ακόμα πρωταγωνιστικούς ρόλους  (Αναστάση Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά) που θα συνθέτουν το πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ εποχής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς από τον ΑΝΤ1 και δικαιολογημένα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον… και ανυπομονησία…!


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάγισσα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ