Φαίη Σκορδά: Ένα σπάνιο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ξανθιά παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά έχει περάσει πλέον σε μια νέα εποχή στη ζωή της, μετά και την φυγή της από το κανάλι του ΑΝΤ1, και την μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ.

Φαίη Σκορδά: Ένα σπάνιο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ξανθιά παρουσιάστρια κάνει τον γύρω του διαδικτύου και δείχνει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σε μια εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι γνωστό σε όλους, φίλους και εχθρούς της. Ότι αν σε κάτι είναι πολύ δυνατή η Φαίη Σκορδά, αυτό είναι το στιλ της και τα πόδια της.

Παλιότερα ήταν μόνο τα πόδια της. Αλλά με την πάροδο του χρόνου και ειδικά όταν πήγε στα μεγάλα κανάλια. Η αλλαγή της στο στιλ ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακή.

Σαν παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια τα περνάει δύσκολα θα πούμε εμείς. Αφού ήδη βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο στον ΣΚΑΪ και ακόμα δεν έχει κάνει τα νούμερα που και εκείνη θέλει, αλλά και το κανάλι.

Εκεί που θέλουμε και μη κάνει θραύση, είναι στα social media, όπου πραγματικά είναι αξεπέραστη. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της. Είναι η μια καλύτερη απο την άλλη και αναμφισβήτητα μιλάμε για ένα πραγματικό fashion icon.

Γι΄αυτό και όταν βρήκαμε αυτό το viral video, η αλήθεια είναι ότι ψαρώσαμε λιγάκι. Δεν θα σας πούμε περισσότερα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας αφήσουμε να την δείτε και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!

 

https://www.youtube.com/shorts/WVUKiHVQTUU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ