Η Μάγισσα: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!  – Η Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου: “Το πρώτο γύρισμα που κάναμε ήταν μια μεταφυσική σκηνή” (vid)  – Δευτέρα Επεισόδιο 11. Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες. Η […]

Η Μάγισσα: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!  – Η Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου: “Το πρώτο γύρισμα που κάναμε ήταν μια μεταφυσική σκηνή” (vid)  –

Δευτέρα Επεισόδιο 11.

Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες.

Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι. Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει τη παλιάντους βεντέτα.

Η Μάγισσα 17/10 Επεισόδιο 12

Τρίτη Επεισόδιο 12. Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος στα σχέδια του, ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

18/10 Επεισόδιο 13

Τετάρτη Επεισόδιο 13. Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία ενώ η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στη κόψη. Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με την Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά.

Ο Μισέλ κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Η απόφαση της Δαμιανής οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουνε έναν επικίνδυνο καυγά. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

H σήμανση καταλληλότητας τηλεοπτικού προγράμματος με τον αριθμό 16 (κατάλληλο για άνω των 16 ετών) οι σκηνές βίας στις 21.00 που ξεκίνησε η σειρά αλλά και οι αρκετά τολμηρές ερωτικές σκηνές για αυτή την ώρα, έφεραν αντιδράσεις. Παράλληλα με κάποιες βωμολοχίες.

Φάνηκε πως η σειρά προετοιμάστηκε και δομήθηκε για άλλη ώρα προβολής – αυτό λέει και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ – αλλά επικράτησε η απόφαση να ξεκινά στις 21.00. Με αρκετά ανήλικα παιδιά να βλέπουν τηλεόραση αυτή την ώρα. Δεν μιλάμε για τις μικρές ηλικίες, αλλά για παιδιά που βρίσκονται στην προ εφηβεία.

Ευτυχώς που ενδιάμεσα έκανε την εμφάνισή του ο Αναστάσης Ροϊλός και το κοινό αποπροσανατολίστηκε ευχάριστα. Ωραίος ρόλος για τον ηθοποιό.

Πηγή: queen.gr

Η Μάγισσα: Ποιοι μαθαίνουν πρώτοι τον δράστη;

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή.
Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Μάγισσα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ