Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή. Ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον τρίτο κύκλο. Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον καινούριο κύκλο του σίριαλ βρέθηκαν ξανά στο πλατό Τα περισσότερα νέα λογικό είναι να αφορούν τις […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον δεύτερο κύκλο με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης έφυγαν από την ζωή. Ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον τρίτο κύκλο. Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον καινούριο κύκλο του σίριαλ βρέθηκαν ξανά στο πλατό

Τα περισσότερα νέα λογικό είναι να αφορούν τις εξελίξεις για τον νέο κύκλο που ξεκινά σε λίγο καιρό. Αλλά νέα υπάρχουν και από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου που μας χάρισε αρκετές συγκινήσεις.

Ένας από αυτούς είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Θυμάστε που έπαιζε τον ρόλο του «Γιάννου». 

Η τρελή εμπειρία του με την σειρά

«Είναι τρομερό συναίσθημα να καταφέρεις μέσα σε 5 επεισόδια να δείξεις όλη αυτή τη γκάμα που έχει αυτός ο ρόλος. Λίγο πριν έρθουν οι Άγριες Μέλισσες ήθελα να τα παρατήσω. Τελείωσα το 2015 τη δραματική σχολή. Τώρα είμαι 32. Ξεκίνησα να δουλεύω από το πρώτο έτος της σχολής. Είχα μπει σε όλο αυτό, αλλά δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη.

Τον Απρίλιο είχα φτάσει σε ένα σημείο που έλεγα κάτι πρέπει να κάνω. Ή να ασχοληθώ με το πτυχίο του πανεπιστημίου που έχω. Έχω τελειώσει marketing και επικοινωνία στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάω και 4 γλώσσες. Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έλεγα πως δεν είναι γραφτό να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση»

Από το Διαφάνι στην γκλαμουριά του Dancing…

O 34 χρονος σήμερα ηθοποιός προχωράει στο επόμενο βήμα, αλλά θα είναι διαφορετικό από αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι.

Αρχικά είχαμε πρόταση της παραγωγής του Dancing With The Stars  στον ηθοποιό  Η επαφή έγινε και η πρόταση έπεσε. Από το περιβάλλον του ηθοποιού λέγεται ότι το βλέπει θετικά.

Αλλά και η παραγωγή του σόου – που θα προβάλλεται στο STAR με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά –  τον έχει στην λίστα με τα βασικά πρόσωπα. Βλέπουν σε αυτόν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να συμμετέχει.  Του έχει γίνει αρκετά καλή πρόταση και δύσκολα να μην έχουμε συμφωνία.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό είχε μιλήσει στο  «The 2Night Show» για πολλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ