Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη για το μεγάλο comeback.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ολοκληρώνεται η σεζόν στο Style me Up στον ALPHA και το όμορφο μοντέλο ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τους παραγωγούς του GNTM. Το ριάλιτι μόδας θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Χωρίς, όμως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα βγει στον «αέρα» στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού γυρίσει από τις διακοπές της στο εξωτερικό (Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Τζαμάικα), εν συνέχεια θα ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες για την οριστική επιστροφή της στο GNTM.

Η Βίκυ Καγιά, παρά τις φήμες δεν θα επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας, καθώς το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Dancing With The Stars και τη νέα σεζόν.

Τέλος, όσο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι στα σχέδια να επανέλθει στο GNTM, αφού η συνεργασία της με το STAR έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο GNTM. Εκεί, δηλαδή, από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα πριν από 4 χρόνια και την γνωρίσαμε.




GNTM αποχώρηση σπόιλερ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ