Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.και έφτασε στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό.

Φτάσαμε στο τελευταίο live  στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.και έφτασε στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό.

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου οι τηλεθεατές είδαν το τελευταίο σόου.

Δείτε την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στον Μεγάλο Τελικό

Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απίστευτα ευρηματικό Λάμπρο Φισφή, σε ένα λαμπερό, γιορτινό, ballroom με τους  αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, και τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες που ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό!

Τα ζευγάρια έδωσαν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδίκησαν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, με τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Αλλά την βραδιά του τελικού είχαμε ένα ακόμα μέλος στην επιτροπή. Το Νίκο Κοκλώνη.

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Η Τζώρτζια Γεωργίου, η Βασιλική Μιλλούση, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο ο Dominik Stars.

Ο Βαρθαλίτης «έδωσε πόνο» με το ανεβαστικό Cha Cha Cha του! Το συγκινητικό paso doble που χόρεψε ξανά ο Dominik Stars. Κι όμως η Κύπρια παρουσιάστρια που βλέπουμε καθημερινά στο Breakfast@Star, βρέθηκε ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ του Dancing with the Stars.

Η Βασιλική Μιλλούση σάρωσε τα δεκάρια και στους δύο χορούς της

Πέντε δεκάρια για την εκπληκτική samba που χόρεψε η Βασιλική Μιλλούση. Για την πρώτη της εμφάνιση η Βασιλική Μιλλούση επέλεξε να χορέψει με τον παρτενέρ της, Μαξίμ Στάντνικ μια ξεσηκωτική samba!

Αλλά και στον δεύτερο χορό που ήταν επιλογή από την κριτική επιτροπή να χορέψει η Βασιλική Μιλλούση, δεν ήταν άλλο από το αργεντίνικο τάνγκο. Οι κριτές έδωσαν πέντε δεκάρια στην καταξιωμένη αθλήτρια της ενόργανης με τα λόγια τους να τη συγκινούν όσο τίποτα άλλο!

Ο Νίκος Κοκλώνης και να μην τραγουδήσει δεν υπάρχει…

Το ντουέτο του Νίκου Κοκλώνη με την Μπέσσυ Αργυράκη!

Ο Νίκος Κοκλώνης με τον γνωστό του ενθουσιασμό, τη θετική ενέργεια και το χιούμορ του τραγούδησε στον τελικό του DWTS ντουέτο με την αγαπημένη του Μπέσσυ Αργυράκη.

Για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά στο star lounge με πρώην παίκτες

Η Βίκυ Καγιά, σε κάποια στιγμή του τελικού του DWTS, θέλησε να βρεθεί στα backstage και να μιλήσει με τους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό, μιας και ήθελε να μάθει τι είναι αυτό που τους είχε λείψει περισσότερο.

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής;

ΟΙ γραμμές έκλεισαν και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας.

Η Τζώρτζια Γεωργίου έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε τον μεγάλο διαγωνισμό.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ