Με δύο παιχνίδια ξεκινάει το Σάββατο 11/9 το νέο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος γνωστοποίησε η διοργανώτρια, Mετά την οριστική απόφαση για τη σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου. Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων: Πράσινο φως για κεντρική διαχείριση Σημαντική εξέλιξη στη σημερινή Γενική Συνέλευση της […]

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει το Σάββατο 11/9 το νέο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος γνωστοποίησε η διοργανώτρια, Mετά την οριστική απόφαση για τη σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων:

Πράσινο φως για κεντρική διαχείριση

Σημαντική εξέλιξη στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Superleague Interwetten. Kαθώς ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά.

Με μεγάλη πλειοψηφία και συγκεκριμένα με ψήφους 12-2 οι ομάδες αποφάσισαν να μπει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2023-24. Νωρίτερα εξάλλου δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Aφού στην πλειονότητά τους οι ομάδες δεσμεύονται με διετή συμβόλαια μετά τις τελευταίες συμφωνίες τους με Nova και Cosmote TV.

Μοναδικές ομάδες που ψήφισαν κατά ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είχαν ταχθεί εναντίον της κεντρικής διαχείρισης και στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ, όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν την ολιστική μελέτη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ