Τα αλλάζει όλα ο Μπαλτάκος

Σας είχαμε γράψει εδώ και μέρες ότι η Cosmote έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν. Το συμβόλαιο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με την NOVA εξέπνευσε το καλοκαίρι και για αυτό μπήκε στο κόλπο η Cosmote.

Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες πραγματικότητα. Οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν επίσημα τη συμφωνία τους με τον ΟΤΕ και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους θα παίζονται αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Η συμφωνία είναι για διάρκεια τριών 3 ετών. Προβλέπει ένα συνολικό ποσό που φτάνει τα 55.000.000 €. Το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική ομάδα.

Όμως κάπου εδώ επεμβαίνει η ΕΠΟ. Για να ταράξει αυτή την συμφωνία…

Για ένα χρόνο έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την έγκριση της για το DEAL μεταξύ Ολυμπιακού και Cosmote TV, παρόλο που το συμβόλαιο των δύο πλευρών είναι τριετές (2022-2025).

Ποιο είναι όμως το σκεπτικό της απόφασης;

Η ομοσπονδία επιφυλάχτηκε, λόγω της πρόθεσης του νέου ισχυρού της άνδρα, Τάκη Μπαλτάκου, από την επόμενη σεζόν να ισχύσει η αναγκαστική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών των ΠΑΕ της λίγκας, όπως προβλέπεται στο καταστατικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ