Τρομερά δύσκολες στιγμές περνά η Τσέλσι.

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στην Τσέλσι. Μετά τις κυρώσεις που επέβαλε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας τα πράγματα στους “μπλε” πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει πάρει μια ειδική άδεια από την αγγλική κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει τους αγώνες της στην Premier League. Αλλά, όπως φαίνεται δεν θα έχει να πληρώσει ούτε το πούλμαν για τα ταξίδια της. Όπως καταλαβαίνετε, η Τσέλσι για τις μετακινήσεις της είτε στα εντός είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια χρησιμοποιεί πούλμαν. Πέρα βέβαια από τα υπόλοιπα μέσα που απαιτεί το κάθε ταξίδι!

Μέσα σε αυτή την άδεια που έχει πάρει ο αγγλικός σύλλογος, θα πληρωθεί το προσωπικό του και οι κάτοχοι των διαρκείας εισιτηρίων θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες. Επίσης, υπάρχουν περιορισμοί  σχετικά με το που και πως θα δαπανηθούν τα χρήματα. Μπαίνει φρένο στις πιστωτικές κάρτες της εταιρείας της, όπως αναφέρει η Athletic, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα καύσιμα για το πούλμαν της ομάδας.

Ο σύλλογος επιτρέπεται να δαπανήσει «λογικά έξοδα ταξιδιού από και προς τους αγώνες, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 20.000 λίρες ανά παιχνίδι και ανά ομάδα» σύμφωνα με την άδεια.

Να σημειώσουμε πάντως εδώ ότι η Τσέλσι έχει ήδη πληρώσει το ταξίδι στη Λιλ για τον αγώνα του Champions League και δε θα χρειαστεί να αλλάξει το δρομολόγιό της!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ