Tο παραδέχθηκε αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα: «Μιλάμε με τον Μέσι για την επιστροφή του»

Tο παραδέχθηκε αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα: «Μιλάμε με τον Μέσι για την επιστροφή του»

Υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως οι Καταλανοί, αν και γνωρίζουν την δυσκολία της υπόθεσης, θα κάνουν την προσπάθειά τους για να πετύχουν την επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου και το μέλλον του παραμένει στον… αέρα.

Τώρα, ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ράφα Γιούστε, παραδέχθηκε τις επαφές και τις συζητήσεις με την πλευρά του Μέσι…

«Ο Λιονέλ και η οικογένειά του γνωρίζουν την αγάπη που τρέφουμε για αυτούς. Συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις που δεν καρποφόρησαν, δυστυχώς, και έχω αυτό το “αγκάθι” μέσα μου. Φυσικά θα ήθελα πολύ να τον δω να επιστρέφει και είμαι σίγουρος ότι πολλοί οπαδοί θέλουν το ίδιο με εμένα. Πιστεύω ότι οι ιστορίες στη ζωή πρέπει να τελειώνουν καλά και γι’ αυτό έχουμε επαφές με τον Μέσι φυσικά» τόνισε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα. Όταν είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, μπορεί να χάσεις την επαφή αλλά θέλεις να συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένος. Και νομίζω ότι ο Λιονέλ είναι επίσης ερωτευμένος με την Μπαρτσελόνα και την πόλη της Βαρκελώνης. Νομίζω ότι η μοίρα θα το κάνει δυνατό. Ας δούμε αν μπορούμε να έχουμε τον Λιονέλ πίσω στη Μπαρτσελόνα».

Ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα είπε επίσης ότι δεν θέλει να μπει σε μπελάδες με την Παρί Σεν Ζερμέν, διότι ο Μέσι είναι παίκτης της και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει επαφή με τη LaLiga για να λύσουν το… παζλ. «Έμειναν δύο μήνες στους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Χαβιέρ Τέμπας και να παρουσιάσουμε το οικονομικό μας σχέδιο. Θα πρέπει να δούμε εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, όπως επίσης εάν ο Λιονέλ συμφωνεί να επιστρέψει» πρόσθεσε ο Γιούστε για να καταλήξει:

«Ξέρετε ήδη για τις συνομιλίες. Ο πρόεδρος ήταν με τον πατέρα του Λιονέλ, Χόρχε, και υπάρχει μία καλή σχέση. Δεν υπάρχει σχέδιο επίθεσης. Αν αυτό βγει, θα βγει γιατί το πεπρωμένο επιστρέφει εκεί που πρέπει… Αλλά τώρα είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για τον Λιονέλ, γιατί δεν θέλω η Παρί Σεν Ζερμέν να παρερμηνεύει τα λόγια μου».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)