Ο Κάι Ρούνεϊ φαίνεται ότι αρχίζει και αποκτά το ένστικτο του σκόρερ που είχε ο πατέρας του. Και πέτυχε τέσσερα τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κ-12, σε ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ! Ο μεγαλύτερος εκ των τεσσάρων παιδιών του θρύλου των «κόκκινων διαβόλων» και νυν προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι. Φαίνεται πως ίσως η Γιουνάιτεντ να έχει […]

Ο Κάι Ρούνεϊ φαίνεται ότι αρχίζει και αποκτά το ένστικτο του σκόρερ που είχε ο πατέρας του. Και πέτυχε τέσσερα τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κ-12, σε ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ!
Ο μεγαλύτερος εκ των τεσσάρων παιδιών του θρύλου των «κόκκινων διαβόλων» και νυν προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι. Φαίνεται πως ίσως η Γιουνάιτεντ να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τον επόμενο… καυτό στράικερ της ομάδας.

Ο Κάι Ρούνεϊ έχει κερδίσει μια θέση στο τμήμα κ-12 της ομάδας του Μάντσεστερ. Και από τις πρώτες του στιγμές ως μέλος του συλλόγου δείχνει ότι έχει ιδιαίτερη έφεση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Σε ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ, ο γιος του θρυλικού επιθετικού πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο, οι «κόκκινοι» ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με το τελικό 5-4.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ