Στην Αγγλία ανακοινώθηκαν πιο χαλαρά μέτρα κατά του κορωνοϊού και η Premier League άνοιξε το δρόμο προς τα γήπεδα.

Αλλάζουν τα πράγματα στην Αγγλία. Ο κόσμος «απελευθερώνεται» και θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Η Premier League είχε πληγεί τον περασμένο κυρίως μήνα από τον κορωνοϊό. Σχεδόν όλες οι ομάδες ανακοίνωναν καθημερινά κρούσματα και η μία αναβολή αγώνα διαδεχόταν την άλλη.

Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έτσι, το γήπεδο θα είναι πλεόν προσβάσιμο για τον φίλαθλο κόσμο. Σε ανακοίνωση πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα χωρίς την υπόδειξη Covid Pass, προχώρησε η Premier League. Αυτό έγινε μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης πως τα μέτρα κατά του κορωνοϊού γίνονται πιο χαλαρά. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Νησί δεν μπορούσαν μέχρι πρότινος να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά χωρίς να επιδείξουν το συγκεκριμένο έγγραφο.

Παράλληλα, η διοίκηση του πρωταθλήματος προχώρησε σε συστάσεις ώστε να τηρούνται τα μέτρα κατά την είσοδο και παραμονή του κόσμο στα γήπεδα, για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του Covid 19.

COVID passes will no longer be required to enter #PL stadiums

But supporters are still urged to follow public health guidance to keep each other safe ➡️ https://t.co/ibCS6T7pOp pic.twitter.com/tKHr9uLBoY

— Premier League (@premierleague) January 26, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ