Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Είναι ένα γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο άσος της αγγλικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και ανέφερε, μεταξύ […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Είναι ένα γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο άσος της αγγλικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι είχε στο Νησί για τους τίτλους και όχι για την έβδομη θέση.

«Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να βρισκόμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, κάποιες φορές θα πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της και το αξίζουν.

Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα . Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω, γιατί δεν είναι ηθικό να το κάνω. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ολοι μας. Η Γιουνάιτεντ ανήκει ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν θέλω να είμαι στην έκτη, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω.

Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Έχουμε πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε και αν αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα”, ανέφερε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τον Ραλφ Ράνγκνικ, είπε: “Από τότε που έφτασε πριν από πέντε εβδομάδες, άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να μεταδώσει τις ιδέες του. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ