Ο Σαλάχ μάλλον θέλησε να ξεχάσει τη χθεσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ. Η Λέστερ υποδέχθηκε τους «Reds», γαι τη 19η αγωνιστική της Premier League. Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε ασφυσκτικά τις «αλεπούδες». Μάλιστα, στο 16ο λεπτό ο Μο Σαλάχ  κέρδισε το πέναλτι από το τάκλιν του Εντίντι. Ο Αιγύπτιος σταρ ανέλαβε, ως […]

Ο Σαλάχ μάλλον θέλησε να ξεχάσει τη χθεσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ. Η Λέστερ υποδέχθηκε τους «Reds», γαι τη 19η αγωνιστική της Premier League. Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε ασφυσκτικά τις «αλεπούδες».

Μάλιστα, στο 16ο λεπτό ο Μο Σαλάχ  κέρδισε το πέναλτι από το τάκλιν του Εντίντι. Ο Αιγύπτιος σταρ ανέλαβε, ως συνήθως την εκτέλεση. Ωστόσο, ο Κάσπερ Σμάιχελ του το χάλασε. Μάντεψε σωστά και τον υποχρέωσε στην πρώτη του χαμένη εκτέλεση μετά από 15 σερί εύστοχες και πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια σε επίπεδο Premier League!

Η μοναδική του, μέχρι πρότινος, είχε καταγραφεί τον Οκτώβριο του 2017 κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Κακή στιγμή για τον Αιγύπτιο αφού στο «rebound» έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Μάλιστα η Λέστερ πήρε τελικά τη νίκη με 1- 0.

Salah owners, blame James Maddison. #LEILIV pic.twitter.com/x6wPP7kKEJ

— Fantasy Football Ninja (@FFNinja_) December 28, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ