Η Premier League έχει πληγεί από τον κορωνοϊό. Κάθε μέρα κάποια αγγλική ομάδα ανακοινώνει κρούσματα. Μεσοβδόμαδα είχαμε την αναβολή του ματς Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χθες στο Λέστερ-Τότεναμ. Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αναβολή πέντε ματς! Πιο συγκεκριμένα, τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, Γουέστ Χαμ – Νόριτς, Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον – […]

Η Premier League έχει πληγεί από τον κορωνοϊό. Κάθε μέρα κάποια αγγλική ομάδα ανακοινώνει κρούσματα. Μεσοβδόμαδα είχαμε την αναβολή του ματς Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χθες στο Λέστερ-Τότεναμ. Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αναβολή πέντε ματς! Πιο συγκεκριμένα, τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, Γουέστ Χαμ – Νόριτς, Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ και Έβερτον – Λέστερ. Μάλιστα, τα αφεντικά των 20 ομάδων της Premier League, θα συζητήσουν την προσεχή Δευτέρα για να σταματήσουν το πρωτάθλημα μέσα στις γιορτές ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επίσης, πέντε ομάδες έχουν ζητήσει την αναβολή των παιχνιδιών μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Πάντως το ποσοστό των ανεμβολίαστων στο Μεγάλο Νησί είναι αρκετά μεγάλο.

Σύμφωνα με τους «Times» μόλις το 68% από τις 20 ομάδες είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Πρόβλημα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της EFL, καθώς το 25% των ποδοσφαιριστών των 69 ομάδων δηλώνουν αρνητές του εμβολίου.

Αναμένουμε την απόφαση που θα πάρουν οι ιθύνοντες των ομάδων για να δούμε πότε θα ξαναδούμε ματς από το κατά γενική ομολογία καλύτερο πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ