Αφού πρώτα αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας λόγω της μέτριας φυσικής κατάστασης που βρίσκεται μετά το χειρουργείο στον ώμο του, ο Μάρκους Ράσφορντ αποφάσισε να προπονηθεί με την Κ18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε άδεια ή υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Άγγλος […]

Αφού πρώτα αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας λόγω της μέτριας φυσικής κατάστασης που βρίσκεται μετά το χειρουργείο στον ώμο του, ο Μάρκους Ράσφορντ αποφάσισε να προπονηθεί με την Κ18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε άδεια ή υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Άγγλος επιθετικός δεν θέλησε να χάσει χρόνο και βρέθηκε στο Κάρινγκτον για να προπονηθεί με την μικρότερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων». Με στόχο να επανέλθει και πάλι στην καλή φυσική κατάσταση. Που διατηρούσε πριν το χειρουργείο.

Ο Ράσφορντ μετράει 3 γκολ σε 6 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ένα ολόκληρο ενεντηντάλεπτο μέχρι στιγμής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ