Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι σε πολύ κακό φεγγάρι μετά το Κόπα Άφρικα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ δίχως αμφιβολία. Ο Αιγύπτιος μέχρι και το Κόπα Άφρικα διένυε μια φανταστική περίοδο και αρκετά παραγωγική τόσο στο Champions League όσο και στην Premier League.

Μετά το Κόπα Άφρικα, ο «Φαραώ» είναι σε ένα εκτενές ντεφορμάρισμα. Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας στα τελευταία 15 ματς του μετά το Κόπα Άφρικα  έχει μόλις 2 γκολ στο ενεργητικό του σε κανονική διάρκεια αγώνα και 3 φορές έχει βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.

«Δεν είναι μόνο τα γκολ για τον Σαλάχ. Είναι το γενικό παιχνίδι που είναι πολύ φτωχό. Αυτό ισχύει για τις τελευταίες 4-6 εβδομάδες μετά το Κόπα Άφρικα. Πρέπει να λάβεις υπόψιν πόσο άδειασε πνευματικά και σωματικά μετά από το χαμένο τελικό του Κόπα Άφρικα και τη μη πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Επίσης, πρέπει να λάβεις υπόψιν πόσες παρατάσεις έπαιξε για την εθνική του ομάδα. Προφανώς είναι ο σούπερ σταρ της Αιγύπτου όταν παίζει. Επομένως, θεωρώ ότι έχει να κάνει με κάτι πνευματικό και σωματικό. Πρέπει γρήγορα να βγει από αυτήν την κατάσταση», είπε ο Κάραχερ για την κακή αγωνιστική περίοδο που διανύει ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ