Δεν θα μείνει για πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ αυτό το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Το ερώτημα όμως είναι το που θα πάει μετά.

Δεν θα μείνει για πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ αυτό το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Το ερώτημα όμως είναι το που θα πάει μετά.

Μάλιστα ο Τιερί Ανρί το θεωρεί τελειωμένο από τώρα:

«Πήγα να δω τον Μπαπέ και του είπα: “αυτή είναι η ομάδα σου”. Σήκωσε τα φρύδια του όταν του το είπα, πρέπει να είσαι χαζός για να μη καταλάβεις ότι ήταν η ομάδα του.

Τώρα απλά το αποδεικνύει συνεχώς. Είναι μπερδεμένο για μένα που είμαι Γάλλος επειδή θα έπρεπε να θέλω να μείνει στη Γαλλία και την ομάδα. Ωστόσο, αν ήθελαν να δέσουν τον Μπαπέ, θα έπρεπε να το έχουν κάνει δύο χρόνια τώρα. Δεν του έδειξαν καθόλου αγάπη.

Αυτό το κάνει τώρα μια άλλη ομάδα και δε νομίζω ότι θα παραμείνει.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού δεν είχε ανανεώσει φαινόταν ότι ήθελε να αποχωρήσει και πως είχε υπογράψει ή έστω όλοι αυτό νόμιζαν με την Ρεάλ Μαδρίτης και ότι απλά δεν ήθελε να το ανακοινώσει. Όλοι τον γιούχαραν, τα Μέσα του επιτίθονταν συνεχώς κι εκείνος δεν είπε τίποτα, απλά δούλευε σκληρά στο γήπεδο για να πάρει την επιβράβευση του. Τις προάλλες μιλούσα με έναν φίλο μου και του είπα: “δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που με κάνουν να πετάγομαι από τη θέση μου ή να με κάνουν να φωνάξω”.

Αυτό είναι που θέλουν όλοι να δουν, γι’ αυτό ανοίγουν την τηλεόραση του», τόνισε ο Ανρί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ