Ο αγώνας της Oldham ενάντια στην Barrow για τη League Two το Σάββατο βράδυ διεκόπη στα μέσα του αγώνα. Kαθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ιδιοκτησίας του συλλόγου. Με την ομάδα τους στην 23η θέση της τέταρτης κατηγορίας. Kαι με 3-0 πίσω στο σκορ από την Barrow στο Boundary […]

Ο αγώνας της Oldham ενάντια στην Barrow για τη League Two το Σάββατο βράδυ διεκόπη στα μέσα του αγώνα. Kαθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ιδιοκτησίας του συλλόγου.

Με την ομάδα τους στην 23η θέση της τέταρτης κατηγορίας. Kαι με 3-0 πίσω στο σκορ από την Barrow στο Boundary Park, οι οπαδοί των «Latics» αγανάκτησαν, δεν μπορούσαν ν΄ ανεχτούν παραπάνω την κατάσταση της ομάδας τους και «μπούκαραν» στο γήπεδο στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα του Σαββάτου. Ένας μικρός αριθμός ατόμων κατευθύνθηκε στον κεντρικό κύκλο και κάθισε στο χορτάρι σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας. Mε όλο και περισσότερους να συμμετέχουν, καθώς οι παίκτες συνοδεύτηκαν από τον διαιτητή στ΄ αποδυτήρια.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 3-0 μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού. Mε την Oldham να παραμένει κοντά στον πάτο του πίνακα, έχοντας χάσει πέντε από τους έξι πρώτους αγώνες πρωταθλήματος.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ