Ο Εμμάνουελ Ντένις αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Γουότφορντ, όμως όπως είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, όταν ήταν μικρός, υποστήριζε φανατικά την Άρσεναλ. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Γουότφορντ είναι ο Εμμάνουελ Ντένις, ο οποίος σε 15 αγώνες στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Βέβαια, […]

Ο Εμμάνουελ Ντένις αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Γουότφορντ, όμως όπως είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, όταν ήταν μικρός, υποστήριζε φανατικά την Άρσεναλ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Γουότφορντ είναι ο Εμμάνουελ Ντένις, ο οποίος σε 15 αγώνες στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Βέβαια, όπως τόνισε ο Νιγηριανός επιθετικός σε πρόσφατες δηλώσει. Όταν ήταν μικρός, υποστήριζε ένθερμα την Άρσεναλ και ήταν συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα των «Κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα, ο Ντένις δήλωσε: «Όταν ήμουν μικρός, υποστήριζα την Άρσεναλ. Μου άρεσε πολύ και ο Σεσκ Φάμπρεγας. Όμως, πλέον δεν υποστηρίζω την Άρσεναλ. Παλιά, βέβαια, αγαπούσα τόσο την ομάδα, που όταν έχανε έκλαιγα. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στον εαυτό μου και να μην ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, γιατί δεν κάνουν καλό στην υγεία μου. Τώρα πια με ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ