Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη «Βoxing Day» της Premier League. Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν από νωρίς με τον Σεντ – Μαξιμέν. O Έντινσον Καβάνι που είχε περάσει στο ματς με αλλαγή ισοφάρισε στο 71′. Η Νιούκαστλ, αν και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της παρουσία, δε κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι «Κόκκινοι […]

Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη «Βoxing Day» της Premier League. Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν από νωρίς με τον Σεντ – Μαξιμέν. O Έντινσον Καβάνι που είχε περάσει στο ματς με αλλαγή ισοφάρισε στο 71′.

Η Νιούκαστλ, αν και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της παρουσία, δε κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από την άλλη, έκαναν τη πρώτη γκέλα επί εποχής Ρανγκινκ. O Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν εκτός παιχνιδιού και δε βοήθησε την ομάδα του.

Στο 89′ ο Νταβίντ Ντε Χέα εκτινάχθηκε για να διώξει τη μπάλα από το «παραθυράκι» του και να κρατήσει το ισόπαλο σκορ. Δεν κατάφεραν έτσι οι «καρακάξες» να πάρουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Βέβαια η ομάδα του Έντι Χάου, μετά τη λήξη του ματς πήρε μαζί της και ένα ρεκόρ. Ποιο είναι αυτό; Εχει δεχθεί 80 μέσα στο 2021 και έγραψε αρνητική ιστορία. Είναι τα περισσότερα που έχει δεχθεί ποτέ σύλλογος από καταβολής Premier League μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έχει διατηρήσει το «μηδέν» μόλις σε μία περίπτωση στην σεζόν 2021-22 και άλλες τρεις, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ