Ο Ντάνιελ Κρεγκ, γνωστός κι ως James Bond, τόνισε ότι θα μπορούσε να δει τον Γιούργκεν Κλοπ να υποδύεται τον πράκτορα 007, με τον προπονητή όμως της Λίβερπουλ να προτιμά τον πάγκο των Reds και να απαντά στον αστέρα του Χόλιγουντ με φοβερή ατάκα. Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του […]

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, γνωστός κι ως James Bond, τόνισε ότι θα μπορούσε να δει τον Γιούργκεν Κλοπ να υποδύεται τον πράκτορα 007, με τον προπονητή όμως της Λίβερπουλ να προτιμά τον πάγκο των Reds και να απαντά στον αστέρα του Χόλιγουντ με φοβερή ατάκα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, “No Time to Die“. Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον πράκτορα 007 εδώ και 15 χρόνια στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζέιμι Κάραχερ ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήταν καλός ως James Bond τόνισε πως θα ήταν ακόμα καλύτερος.

“Τον λατρεύω, οπότε ναι. Είμαι τυχερός που τον έχω συναντήσει μια-δυο φορές και απλά σε κάνει να θέλεις να τον ακολουθείς. Δεν έχω γνωρίσει πάνω από δύο ανθρώπους με τα χρόνια που το έχουν αυτό. Ο άλλος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βασικά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον αναφέρω. Είναι ηγέτης. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είναι πολύ παραπάνω από τον James Bond”, υποστήριξε συγκεκριμένα ο Βρετανός ηθοποιός.

Από την άλλη βέβαια, ο κόουτς των Reds δεν έχει στο μυαλό του την υποκριτική και πιστός στο καθήκον του απάντησε στον αστέρα του Χόλιγουντ ότι προτιμά να βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ, με μία τρομερή ατάκα.

“Δεν θέλω να γίνω James Bond. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και κανείς δεν θέλει να με δει να βγαίνω από τη θάλασσα με το μαγιό μου!”, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ