«Φωνάζουν» στη Νέα Αρτάκη για τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια τους.

«Βράζουν» για τη διαιτησία στη Νέα Αρτάκη, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Εθνικό Κεραμιδίου.

Οι Ευβοιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση κι έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο. Τι έγινε; Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ από κόρνερ κρίνοντας πως είναι οφσάιντ.

Για την ιστορία, o AONA έχασε με 1-0, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Στο ίδιο έργο θεατές. Η υπομονή μας τελείωσε!

Με αφορμή τους τελευταίους 2 εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, 06/3 και την προηγούμενη Κυριακή 20/3 με τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας και τον “θυμό” μας σχετικά με τις διαιτησίες των συγκεκριμένων αγώνων.

Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα με τα “λάθη” των διαιτητών.

Σχετικά με τον Αγώνα με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, εχθρική διαιτησία, ανοχή στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, συνθήκες αγώνα «τριτοκοσμικές» σε ένα καταφανέστατα ακατάλληλο γήπεδο με αποκορύφωμα την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη μας στο 15’ λεπτό του 1ου ημίχρονου.

Σε συνέχεια με τον Αγώνα μας με τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στο 30’ λεπτό αδιαμφισβήτητη φάση καταφανέστατο πέναλτι σε παίκτη μας μέσα στην περιοχή δεν δόθηκε, στο 42’ γκολ για την ομάδα μας ισοφάριση 1-1, αλλά ο επόπτης και διαιτητής ακύρωσαν το γκολ ως οφσάιντ παρόλο που ο αμυντικός της γηπεδούχου ομάδας βρίσκεται πάνω στην γραμμή του τέρματος “κρατώντας το δοκάρι”.

Στην συνέχεια του αγώνα ανοχή στις συνεχόμενες καθυστερήσεις των γηπεδούχων στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα εχθρική διαιτησία με πολλά λάθη.

Αδιάψευστος μάρτυρας των όσων υποστηρίζουμε το σχετικό βίντεο του αγώνα που έχει δημοσιοποιηθεί.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης πάντα θα στηρίζει και θα υποστηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παίζοντας μόνο μέσα στο γήπεδο με πίστη στις αξίες και στις αρχές μας. Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟΝΑ».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ