Στην Αργεντινή οι συγκρίσεις για Μαραντόνα και Μέσι δεν σταματούν! Δοξάζονται και οι δύο ως θρύλοι στην χώρα όμως οι περισσότεροι, ακόμα και παίκτες, προσπαθούν να τους ιεραρχήσουν.

Στην Αργεντινή οι συγκρίσεις για Μαραντόνα και Μέσι δεν σταματούν! Δοξάζονται και οι δύο ως θρύλοι στην χώρα όμως οι περισσότεροι, ακόμα και παίκτες, προσπαθούν να τους ιεραρχήσουν.

Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Ο καθένας στη δική του εποχή έλαμψε και διαφήμισε τη χώρα στα πέρατα του κόσμου.

Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι θα είναι για πάντα η ναυαρχίδα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο αφού δεν είναι υπερβολή να πούμε πως λατρεύονται σαν θρησκεία. Οι συγκρίσεις ωστόσο μπαίνουν (λανθασμένα) στη συζήτηση. Ο καθένας πρόσφερε στην εποχή του με το άθλημα να εξελίσσεται στην πάροδο των χρόνων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Συνήθως αυτή η συζήτηση ερχόταν πάντα στο προσκήνιο μετά από αποτυχία του Μέσι, κυρίως στα Μουντιάλ. Γίνεται όμως και τώρα από πρώην και νυν παίκτες. Τη δική του απάντηση έδωσε Πάμπλο Ζαμπαλέτα που έζησε για πολλά χρόνια τον σταρ της Παρί Σ.Ζ και μίλησε για τις διαφορετικές εποχές στο ποδόσφαιρο.

“Το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό στη δεκαετία του ’80 ή του ’90. Για μένα ο Μέσι είναι λίγο καλύτερος από τον Μαραντόνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρωτήσω τον πατέρα μου και σου λέει Μαραντόνα.

Μπορεί να είναι επειδή έχω δει τον Μέσι να παίζει, ήμουν φίλος του ή έχω δει κάποιες άλλες πτυχές, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι έκανε πράγματα σε ηλικία 10 ή 15 ετών που επανέλαβε στα 35 του. Είναι φανταστικό

Ο Μαραντόνα ήταν μια ιδιοφυΐα, έχω δει πολλά κλιπ του πριν από πολλά χρόνια, αλλά ο Μέσι τα τελευταία 15 χρόνια ήταν απίστευτος”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αργεντινής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ