Συναρπαστική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, στην 22η αγωνιστική της Premier League, με το αποτέλεσμά της να είναι καθοριστικό για την συνέχεια του Αγγλικού πρωταθλήματος. Ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της σεζόν. Καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος αριθμώντας 11 συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος, ενώ η Τσέλσι έχει να ηττηθεί από […]

Συναρπαστική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, στην 22η αγωνιστική της Premier League, με το αποτέλεσμά της να είναι καθοριστικό για την συνέχεια του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της σεζόν. Καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος αριθμώντας 11 συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος, ενώ η Τσέλσι έχει να ηττηθεί από τις 4/12 και έψαχνε τρόπο για να παραμείνει στην μάχη τίτλου, μειώνοντας την διαφορά της από τους «πολίτες».

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1 – 0

Όσο και αν προσπάθησε η φιλοξενούμενη η μαγεία του Κέβιν ντε Μπρόνε ήταν αρκετή για να της χαρίσει ακόμα ένα τρίποντο, και να την φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Στο 70ο λεπτό είχαμε το μοναδικό γκολ στον αγώνα. Ο Kevin De Bruyne χτύπησε από μέση απόσταση. Έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά, με πολύ όμορφο τρόπο. Ξέρει ο Κέβιν!

Απίθανο γκολ του Ντε Μπρόινε για το 1-0

Έβδομη σερί νίκη για την ομάδα του Πεπ ανεξαρτήτου διοργάνωσης, και στο +13 από την δεύτερη Τσέλσι.

Το πρωτάθλημα δείχνει να κλειδώνει και ψάξτε για τον δεύτερο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ