Δεν αποκτήθηκε απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ. Ο Μανουέλ Ακάντζι ανεβαίνει επίπεδο στην Μαν.Σίτι και μαζί στην ιεραρχία του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δεν αποκτήθηκε απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ. Ο Μανουέλ Ακάντζι ανεβαίνει επίπεδο στην Μαν.Σίτι και μαζί στην ιεραρχία του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Κόστισε 15 εκατομμύρια στους “Πολίτες” και δεν πρόκειται να τον έχουν να σκουπίζει τον πάγκο. Μπορεί ο Ακάντζι να μην αποτελεί μεταγραφή πρώτης γραμμής αλλά είναι χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.

Το ίδιο φυσικά πιστεύει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα που εμπιστεύεται τις δυνατότητες του Ελβετού αμυντικού και είναι αποφασισμένος να τον ρίξει στα βαθιά από πολύ νωρίς.

Η φετινή σεζόν έχει απαιτήσεις και πολλά παιχνίδια. Όποιος “επιβιώσει” θα ανεβαίνει βαθμίδες στα πλάνα του προπονητή. Και αυτό θα επιδιώξει ο Ακάντζι που σίγουρα δεν θα είναι… φτωχός συγγενής αλλά ούτε (σε αυτή τη φάση) ο στυλοβάτης της άμυνας.

Την Τρίτη η Μαν.Σίτι κάνει πρεμιέρα στο Champions League με παιχνίδι στην Ισπανία κόντρα στην Σεβίλλη.

Ο Ακάντζι έχει μόλις λίγες μέρες στο Μάντσεστερ και παρόλα αυτά είναι βασικός υποψήφιος για να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα. Θα είναι μια ακόμη ευτυχισμένη μέρα για τον ίδιο καθώς λίγα 24ωρα πριν, ήρθε στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειάς του!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ