H PSG κατέκτησε το γαλλικό Σούπερ Καπ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας, επικρατώντας με 4-0 της Ναντ στο «Bloomfield Stadium» στο Ισραήλ.

Οι Παριζιάνοι, με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Κριστόφ Γκαλτιέ, μετά το περσινό πρωτάθλημα κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ, κόντρα στους Κυπελλούχους Γαλλίας

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 22’ με υπέροχο γκολ. Στο 44’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά και της ομάδας του.

Το 2-0 έκανε ο Νεϊμάρ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από το όριο της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα με φάλτσο κατευθείαν στο αριστερό παραθυράκι.

Σκόρερ χρίστηκε και ο Σέρχιο Ράμος στο 57’, ο οποίος βρήκε δίχτυα με τακουνάκι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Νεϊμάρ, ενώ στο 89’ ο Μέσι βρέθηκε μία… ανάσα από το να σκοράρει ξανά, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Ναντ μετά την αποβολή του Ζαν Σαρλ Καστελετό στο 81’.

Δεν αγωνίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες στο περσινό πρωτάθλημα κι έτσι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός ήταν και ο νεοαποκτηθείς δεξιός μπακ, Νόρντι Μουκιέλε.

Αυτό ήταν το ενδέκατο Σούπερ Καπ που κατέκτησε η PSG, στην ιστορία της.

Παρί (Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι (79’ Μουκιέλε), Κιμπεμπέ, Ράμος, Μέντες (68’ Μπερνάτ), Βεράτι (79’ Παρέδες), Μαρκίνιος, Βιτίνια (68’ Ντανίλο Περέιρα), Νεϊμάρ, Μέσι, Σαράμπια (84’ Καλιμουεντό).

Ναντ (Κομπουαρέ): Λαφόντ, Καστεγέτο, Τζιροτό, Παλουά, Άπια (79’ Φάμπιο), Σισοκό, Κιριβέλα (65’ Μοσταφά Μοχάμεντ), Κοκό (65’ Μουτουσαμί), Μπλας, Γκεσάντ (78’ Κορσιά), Σιμόν.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ