League Cup με ματσάρες στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε την Άρσεναλ, για μια πρόκριση στην επόμενη φάση. Και το θέαμα περισσευε. Στο 8ο λεπτό ένα γυρισμα του Γκάμπριελ Μαγκαλιές, λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ. Ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Ράμσντεϊλ για το κόρνερ. Ο Λακαζέτ δοκίμασε από μακριά το πόδι του […]

League Cup με ματσάρες στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε την Άρσεναλ, για μια πρόκριση στην επόμενη φάση. Και το θέαμα περισσευε.

Στο 8ο λεπτό ένα γυρισμα του Γκάμπριελ Μαγκαλιές, λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ. Ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Ράμσντεϊλ για το κόρνερ.

Ο Λακαζέτ δοκίμασε από μακριά το πόδι του στο 20ο λεπτό, η μπάλα έφυγε άουτ. Οι κανονιέρηδες προσπαθούν κάπως να ισορροπήσουν.

Η Άρσεναλ μένει με δέκα παίκτες. Ο Ρόμπερτσον έψαξε τον Ζότα, ο οποίος έφευγε στην πλάτη της άμυνας των κανονιέρηδων, ο Τζάκα σήκωσε το πόδι του, χτύπησε στην κοιλιά τον παίκτη της Λίβερπουλ και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μοιρασιά στο πρώτο μέρος στο Άνφιλντ. Χωρίς σκορ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, με τους Reds να έχουν την κατοχή αλλά να μην είναι ουσιαστικοί. Με δέκα παίκτες οι κανονιέρηδες από το 24′ εξαιτίας της αποβολής του Τζάκα.

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας, κυκλοφορεί γύρω από την περιοχή του Ράμσντεϊλ, όμως δεν έβρισκε χώρους ώστε να γίνει ουσιαστική.

Δεν είχε νικητή η πρώτη αναμέτρηση του ημιτελικού του League Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, με την ομάδα του Αρτέτα να μένει όρθια στο Άνφιλντ παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα των Reds απ’ το 24ο λεπτό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ