Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία

Κλοπ: “Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο ματς στη ζωή μου”- Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει δυναμικά στην φετινή Premier League. Και κατά πολλούς είναι μία εκ των διεκδικητών.

Το εμπόδιο της Τότεναμ όμως δεν ξεπεράστηκε. Με τους κόκκινους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Η Λίβερπουλ κρατούσε στα χέρια της έναν βαθμό που θα έπαιρνε με πολύ κόπο. Aγωνιζόμενη από το 26′ με 10 παίκτες κόντρα στην Τότεναμ. Kαι με 9 από το 69ο λεπτό, όμως στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε με 2-1. Aπό το αυτογκόλ του Μάτιπ.

Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Ντίας στο πρώτο μέρος και πως δεν έπρεπε να αποβληθούν ούτε ο Κέρτις Τζόουνς ούτε ο Ντιόγκο Ζότα.

“Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο παιχνίδι. Η πρώτη κίτρινη στον Ζότα δεν είναι ποτέ κίτρινη ενώ ο Τζόουνς δεν έχει κάνει άσχημο τάκλιν, έβαλε το πόδι του στη μπάλα. Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Ντίας, τράβηξαν λάθος τις γραμμές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ