Υπερήφανος για το γεγονός πως αγωνίζεται στην Serie A με τη φανέλα της Μίλαν δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος στράκερ μίλησε παράλληλα και για τον τρόπο που τον θαυμάζουν οι νέοι. Και τόνισε πως δεν είναι το συμβατικό πρότυπο σκόρερ.  «Δεν είμαι ο σέντερ φορ με τις ικανότητες που ονειρεύονται οι […]

Υπερήφανος για το γεγονός πως αγωνίζεται στην Serie A με τη φανέλα της Μίλαν δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος στράκερ μίλησε παράλληλα και για τον τρόπο που τον θαυμάζουν οι νέοι. Και τόνισε πως δεν είναι το συμβατικό πρότυπο σκόρερ. 

«Δεν είμαι ο σέντερ φορ με τις ικανότητες που ονειρεύονται οι νέοι. Η ιστορία της ζωής μου είναι ότι οι άνθρωποι ρωτούν αν νομίζω ότι ήμουν λίγο υποτιμημένος. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι πολύ αποτελεσματικός γιατί ως επιθετικός κρίνεσαι από τα στατιστικά σου, πόσα γκολ πετυχαίνεις. Χαίρομαι που κάνω το πρέσινγκ που δεν κάνουν οι άλλοι και που μερικοί δεν θέλουν καν να κάνουν. Αλλά είναι τόσο σημαντικό για μένα αυτό.

Όμως, ως επιθετικός, θα κρίνεσαι πάντα στα στατιστικά και όταν κοιτάζω πίσω, λέω στον εαυτό μου ότι είμαι τόσο ευγνώμων στον Θεό που είμαι στο γήπεδο για να απολαύσω την καριέρα μου. Είναι πάντα δίπλα μου για να με βοηθήσει να παίρνω τις σωστές αποφάσεις.

Έχω κερδίσει τόσα πολλά πράγματα στην καριέρα μου που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ όταν ξεκίνησα. Όταν κοιτάζω πίσω, είμαι πολύ περήφανος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ