Η Ιντερ νίκησε χθες με 1-0 τη Γιουβέντους στο Μιλάνο, στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Serie A, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με το αυτογκόλ του Φεντερίκο Γκάτι στο 37ο λεπτό και ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς από τη «Γιουβέντους», ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Μιλώντας […]

Η Ιντερ νίκησε χθες με 1-0 τη Γιουβέντους στο Μιλάνο, στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Serie A, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με το αυτογκόλ του Φεντερίκο Γκάτι στο 37ο λεπτό και ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς από τη «Γιουβέντους», ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μιλώντας μετά την αναμέτρηση, ο Αλέγκρι παραδέχθηκε πως η Ιντερ είναι το φαβορί για τον τίτλο στον καμπιονάτο.

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε και έγινε πιο συναρπαστικό, αφού είναι επικίνδυνοι όταν βγαίνουν στην κόντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά μπορώ μόνο συγχαρητήρια να δώσω στους παίκτες για την προσπάθεια τους. Πάντα έλεγα πως η Ίντερ είναι το φαβορί για τον τίτλο και μένω σε αυτή την άποψη» ήταν τα λόγια του.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ