Τι δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι για την Κριστίνα Σέρα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι από τους πιο κομψούς προπονητές κι όχι μόνο στην Premier League.

Ωστόσο, ο 51χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν κοπιάζει ιδιαίτερα για την εμφάνισή του. Η σύζυγός του, Κριστίνα Σέρα, είναι εκείνη που κάνει όλη τη δουλειά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Η γυναίκα μου είναι τόσο κομψή, με βοηθάει πολύ. Πριν από εκείνη ήμουν καταστροφή. Τώρα, είμαι κομψός χάρη σε αυτήν. Όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου δημιουργούνται από άλλους».

Ο Καταλανός προπονητής ρωτήθηκε και για τον παίκτη που θεωρεί πως μπορεί να γίνει ιδανικός στο κοουτσάρισμα: «Νομίζω ότι ο Γκουντογκάν θα ήταν».

Υπάρχει λόγος που έδωσε αυτήν την απάντηση, καθώς όπως πιστεύει: «Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές. Οι παίκτες που θεωρούν το παιχνίδι του ποδοσφαίρου ως παγκόσμιο και δεν σκέφτονται “εγώ, εγώ και εγώ”. Όταν αυτοί οι παίκτες αρχίσουν να κατανοούν το παιχνίδι ως ομάδα, ως σύνολο, έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές».

Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής πλέον έχει ουκ ολίγους τίτλους. Κανείς τους, όμως, δεν αξίζει όσο ένα καλό παιχνίδι γκολφ! «Θα άλλαζα τα μισά από αυτά που έχω πετύχει ως προπονητής ή ως ποδοσφαιριστής για να έχω ένα τίμιο παιχνίδι γκολφ. Ειλικρινά, θα έκανα τα πάντα», πρόσθεσε σε σοβαρό ύφος!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ