Πρεμιέρα με το… αριστερό στα προκριματικά του Euro U17 για τους νεαρούς διεθνείς.

Η Εθνική Ελλάδας Παίδων δεν τα κατάφερε κόντρα στη Φινλανδία, στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro U17.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο του 8ου Ομίλου που διεξάγεται στο Κόσοβο.

Ήταν μια άδικη ήττα για τους παίκτες του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, οι οποίοι σε κανένα σημείο του ματς δεν ήταν κατώτεροι. Είχαν, μάλιστα, σχεδόν τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους τους.

Οι Φινλανδοί προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρούοπι στο 21’ και Εζέχ στο 32’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το έκανε ο Παναγάκος στον Λεβεαλάχτι.

Η «γαλανόλευκη» μείωσε στο 42’ με τον Τζίμα, έπειτα από πάσα του Μουζακίτη. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι η οικοδέσποινα χώρα του Κοσόβου (08/10, 14.00), ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία (11/10, 14.00).

Στόχος της είναι η κατάληψη μίας εκ των πρώτων δύο θέσεων της τελικής κατάταξης του ομίλου, που οδηγούν στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την πρόκριση θα εξασφαλίσουν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες, από όλους τους ομίλους.

Ελλάδα: Μπελερής, Χατζηνικολάου, Παναγάκος (58’ Σβίγκος), Πανικίδης, Χατζόπουλος, Πολιτάκης (58’ Καλλαντζή), Μαρούτσης (79’ Αλαφάκης), Μπρέγκου (58’ Κωστούλας), Ανδρικόπουλος (70’ Τσέλιος), Μουζακίτης, Τζίμας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ