Πρώτη νίκη στα προκριματικά του Euro U17 για τους νεαρούς διεθνείς.

Η Εθνική Ελλάδας Παίδων σημείωσε την πρώτη νίκη της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Μετά την ήττα από τη Φινλανδία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε με 5-0 του Κοσόβου στην πόλη Ποντουγιέβο.

Ο Πανικίδης στο 7’, ο Τζίμας στο 32’ και το 73’, ο Πολιτάκης στο 85’ και ο Μουζακίτης στο 90’ χρίστηκαν σκόρερ για τη «γαλανόλευκη».

Ο Μουζακίτης είχε κι ένα σουτ στο 25’, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Επόμενος αντίπαλος των νεαρών διεθνών θα είναι η Ιταλία (11/10, 14.00), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέξανδρο Αλεξιάδη να αναφέρει σχετικά:

«Οι ποδοσφαιριστές μας αντέδρασαν εξαιρετικά και πέτυχαν μια σημαντική και πολύ χρήσιμη νίκη για τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο αγώνας με το Κόσοβο, όμως, αποτελεί παρελθόν και κοιτάμε μόνο τον επόμενο κρίσιμο αγώνα.

Αντιμετωπίζουμε την Ιταλία στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου και ήδη το μυαλό μας βρίσκεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως οφείλουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Ελλάδα (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπέλερης, Σβίγκος, Χατζόπουλος, Πανικίδης (69΄Παναγάκος), Πολυκράτης, Ανδρικόπουλος (64′ Πολιτάκης), Καλλανχί, Μαρουτσής (79′ Αλαφάκης), Τσέλιος (69′ Χατζηνικολάου), Τζίμας (79′ Κωστούλας), Μουζακίτης.

Κόσοβο (Αρσίμ Αμπαζί): Σαλιού, Ταφάι, Κρουεζίου, Αχμέτι (79′ Καστανιέβατς), Τζασάρι, Σούπλια, Λιέσι, Χαζίρι (70΄Λιμάνι), Ζιούμπι, Λουτόλι (46΄Μουλάι), Γκασί (79′ Πλάνα).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ