Κάθε άλλο παρά στιγμιότυπο από φιλικό παιχνίδι θυμίζει η συμπεριφορά τα Βραζιλιάνου επιθετικού της Aston Villa, Wesley. Η Stoke City φιλοξένησε την Aston Villa στο Bet365 Stadium, παιχνίδι που δεν έγινε γνωστό για ποδοσφαιρικούς λόγους. Στο 65ο λεπτό και ενώ οι «Potters» βρίσκονταν πίσω με 2-0 ο Wesley συγκρούστηκε με τον Nick Powell με τους […]

Κάθε άλλο παρά στιγμιότυπο από φιλικό παιχνίδι θυμίζει η συμπεριφορά τα Βραζιλιάνου επιθετικού της Aston Villa, Wesley. Η Stoke City φιλοξένησε την Aston Villa στο Bet365 Stadium, παιχνίδι που δεν έγινε γνωστό για ποδοσφαιρικούς λόγους. Στο 65ο λεπτό και ενώ οι «Potters» βρίσκονταν πίσω με 2-0 ο Wesley συγκρούστηκε με τον Nick Powell με τους δύο ποδοσφαιριστές να πέφτουν στο έδαφος.

Προφανώς ειπώθηκαν κάποια… γαλλικά με τον Βραζιλιάνο να χτυπάει με το κεφάλι τον αντίπαλο του και στη συνέχεια να τον πιάνει από το λαιμό. Και όλα αυτά μόλις λίγα λεπτά αφότου ο Wesley είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Φυσικό επακόλουθο ήταν ο 24χρονος να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και το αγγλικό twitter να… πάρει φωτιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ