Με ήρωα τον Λεόν συνεχίζει στα μπαράζ.

Στο «Stade De I Abbe Deschampions» συναντήθηκαν η Οσέρ και η Σοσό, για τα μπαράζ ανόδου στη Ligue 1.

Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι στα πέναλτι. Έτσι, θα παίξουν σε διπλά παιχνίδια με την 18η ομάδα της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου για την άνοδο ή την παραμονή, ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Ligue 2, στο Μονμπελιάρ, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 0-0. Στο Οσέρ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με 3-2.

Στην καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 33’, ο Άλντο Καλουλού πήδηξε ψηλά για να αξιοποιήσει μια ψηλή πάσα κοντά στο σημείο του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι.

Χωρίς σημαντικές φάσεις κύλησε και το δεύτερο μέρος. Ο Γκαετάν Βαϊσμπέκ στο 79’ ανακόπηκε από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό, απόλυτα λογικά οδηγηθήκαμε στην παράταση. Ούτε εκεί, όμως, οι δύο αντίπαλοι εμφανίστηκαν απειλητικοί.

Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι. Η ομάδα από τη Βουργουνδία επικράτησε με 5-4, με τον Λεόν να πιάνει το τρίτο πέναλτι του Κιτάλα.

Αντίπαλός της για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου ύστερα από δέκα χρόνια θα είναι μία εκ των Μετς και Σεντ Ετιέν.

Οσέρ: Λεόν, Άρκους, Κοέφ, Τζούμπαλ, Μπερνάρντ, Τουρέ, Σιναγιοκό (80′ Περίν), Σακχί, Χέιν (106′ Ντουζιμό), Οτρέ (90′ Τρουιλέ), Σαρμπονιέ.
Σοσό: Πρεβό, Χένρι, Ανεμπά (91′ Νταιντχίου), Πογκμπά, Εντούρ, Λόπι, Τιούν (106′ Καμπουνί), Τεξέιρα (73′ Αμπρί), Βάισμπεκ (106′ Βιρτζίνιους), Μαουρίσιο (73′ Εντιαγέ), Καλούλου (85′ Κιτάλα).

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ