H Γιάννα Δούκα στον πάγκο των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς έπειτα από δύο χρόνια, οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοίνωσαν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από την Γιάννα Δούκα. Η έμπειρη Ελληνίδα προπονήτρια που ήταν στον πάγκο του Εργοτέλη επί 7 χρόνια και φέτος οδήγησε την ομάδα της Κρήτης στο Final 4 της Ά Εθνικής Γυναικών είναι η νέα κόουτς της ομάδας της Εύβοιας.

Η ανακοίνωση:

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την προπονήτρια Γιάννα Δούκα.

Κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B, η Γιάννα Δούκα έχει καταγράψει μια ξεχωριστή πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας, έχοντας φορέσει ως παίκτρια τις φανέλες των Εργοτέλη, Αίγινας και Γλυφάδας, μετρώντας επίσης και αρκετές συμμετοχές -επί 9 συναπτά έτη- στην Εθνική Ελλάδας (2005-2014) τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ως προπονήτρια, έκατσε στον πάγκο του Εργοτέλη για 7 χρόνια με πολλές και σημαντικές επιτυχίες, η κορυφαία εκ των οποίων ήταν φέτος, με την είσοδο της κρητικής ομάδας στο Final 4 της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ευελπιστώντας πως θα συνεχίσει και με τις Αβαντίδες Χαλκίδας να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών, αυτόν που έχει χαράξει ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια, ευχόμαστε στη νέα προπονήτρια της ομάδας μας μια αγαστή συνεργασία με πολλές αγωνιστικές διακρίσεις.

Καλή αρχή Γιάννα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @avanteschalkidaswfc

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ