Ο Γιώργος Πιλίδης απάντησε στον Light και μάλιστα αρκετά εκνευρισμένος. 

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο το Survivor. Τι έχει όμως μέσα στο μυαλό του το ξέρει μόνο αυτός μέχρι στιγμής.

Αλλά οι παίχτες από το παιχνίδι επιβίωσης που μας τελείωσε αρχές Ιουλίου η αλήθεια είναι ότι μας καταπλήξει αρνητικά. Ορισμένοι από αυτούς ψάχνουν την δημοσιότητα και με δηλώσεις εναντίον άλλων παιχτών έχουν ρίξει αρκετά το επίπεδο του παιχνιδιού.

Κάτι που έχει κουράσει αλλά και εκνευρίσει τον πολύ κόσμο. Φυσικά και στον Άγιο Δομίνικο είχαμε από παίχτες πολλες “κατινιές” και ίντριγκες της κακιάς ώρας.

Στην αντίθετη πλευρά ένας από τους παίχτες που με το ήθος του και τις αγωνιστικές επιδόσεις του κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και του Ατζούν είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης. Να το θυμάστε αυτό.

Ο παλαιστής,  ήταν ένα από τα φαβορί όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Ο Γιώργος Πιλίδης απάντησε στον Light και μάλιστα αρκετά εκνευρισμένος.

Ο παλαιστής ξέσπασε βλέποντας ένα βίντεο του Light από παλιότερη συνέντευξή του, στην οποία είχε αναφέρει ότι του έχει γίνει πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά δε θα πήγαινε ποτέ μιλώντας μάλιστα με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε να δεις, αν έχεις πεινάσει στην πραγματική σου ζωή, δε νομίζω ότι επιλέγεις να πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Την αντιμετώπισε χιουμοριστικά την πρόταση που μου έγινε. Το reality televsion, πόσω μάλλον στην Ελλάδα του Power of Love κτλ, είναι κάτι που δεν είναι του επιπέδου μου. Θα πήγαινα, θα μάλωνα για ένα sleeping bag, μια καρύδα και μια μπανάνα και μετά θα γυρνούσα να το παίξω πίσω στην Ελλάδα τι; Αν πάω εκεί, και μου πουν ότι θα πρέπει να κοιμηθώ στη βρεγμένη άμμο, δε θες να ξέρεις τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Light.

Αυτά τα λόγια εκνεύρισαν τον Γιώργο Πιλίδη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους λόγους που τον οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και αναδημοσιεύοντάς το απόσπασμα της συνέντευξης έγραψε, «Ας μου πει κάποιος ποιο είναι το επίπεδο αυτού του παιδιού της φάπας».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ