Χθες το βράδυ ο Μπάρτζης για να ρίξει στάχτη στα μάτια και να δείξει πως είναι μια χαρά, ανέβασε στόρι από τη βραδιά της Παρασκευής με τον Μπόγδανο να τραγουδά

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν από την άλλη εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Αλλά είχαμε ακραίες καταστάσεις πό δύο πολύ αγαπημένους παίχτες του προηγούμενου κύκλου.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον περσινό κύκλο του ριάλιτι Survivor, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε κέντρο διασκέδασης στο Βραχάτι Κορινθίας που διατηρεί ο πρώτος που διαμένει μόνιμα στο Ζευγολατιό.

Τελικά μετά από ώρες τους άφησαν ελευθέρους, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τι πορεία θα έχουν. Δηλαδή τι κατηγορίες τους απαγγέλθηκαν, ή αν έφυγαν εντελώς ελεύθεροι. Είναι και γνωστά τα παιδιά…

Να ξεχάσει τη σύλληψή του θέλει ο Νίκος Μπάρτζης που όπως σας ενημερώσαμε ξημερώματα Παρασκευής συνελήφθη μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βραχάτι Κορινθίας. Συγκεκριμένα η σύλληψη έγινε σε κέντρο διασκέδασης όπου είχε «κλείσει» τον φίλο του Ηλία Μπόγδανο.

Χθες το βράδυ ο Μπάρτζης για να ρίξει στάχτη στα μάτια και να δείξει πως είναι μια χαρά, ανέβασε στόρι από τη βραδιά της Παρασκευής με τον Μπόγδανο να τραγουδά αλλά και να ποζάρουν μαζί μέσα στην καλή χαρά.

survivor spoiler

Τι έγινε και τους πέρασαν βραχιολάκια;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NassosBlog όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2022 αστυνομικοί του Α.Τ. του Δήμου Βέλου-Βόχας πήγαν για έλεγχο στο κατάστημα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ο ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι, Νίκος Μπάρτζης -ο οποίος δήλωσε υπεύθυνος του καταστήματος- συνελήφθη για να οδηγηθεί αρμοδίως χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που εμφανιζόταν σε live ως τραγουδιστής στο μαγαζί όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξε και πήγε να ζητήσει από τους Αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει και τότε επιχείρησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απελευθερώσει τον πρώην συμπαίκτη του.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με αποτέλεσμα ο Ηλίας Μπόγδανος -σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του μαγαζιού- σε ξέφρενη κατάσταση άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς και στο περιπολικό της αστυνομίας προκαλώντας, σύμφωνα με όσους παρακολουθούσαν σαστισμένοι, ζημιές στο περιπολικό και για να αποφύγει την σύλληψη τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε μόνος του και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Προανάκριση Διενεργεί το Α.Τ. Βέλου Βόχας.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик