Με όλα όσα είδε, αλλά κυρίως με όλα όσα ακούει τον τελευταίο καιρό ειδικά κυριολεκτικά "βγήκε από τα ρούχα του"

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο το Survivor. Τι έχει όμως μέσα στο μυαλό του το ξέρει μόνο αυτός μέχρι στιγμής.

Αλλά οι παίχτες από το παιχνίδι επιβίωσης που μας τελείωσε αρχές Ιουλίου η αλήθεια είναι ότι μας καταπλήξει αρνητικά. Ορισμένοι από αυτούς ψάχνουν την δημοσιότητα και με δηλώσεις εναντίον άλλων παιχτών έχουν ρίξει αρκετά το επίπεδο του παιχνιδιού.

Κάτι που έχει κουράσει αλλά και εκνευρίσει τον πολύ κόσμο. Φυσικά και στον Άγιο Δομίνικο είχαμε από παίχτες πολλες “κατινιές” και ίντριγκες της κακιάς ώρας.

Στην αντίθετη πλευρά ένας από τους παίχτες που με το ήθος του και τις αγωνιστικές επιδόσεις του κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και του Ατζούν είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης. Να το θυμάστε αυτό.

Με όλα όσα είδε, αλλά κυρίως με όλα όσα ακούει τον τελευταίο καιρό ειδικά κυριολεκτικά “βγήκε από τα ρούχα του”

Έξαλλος ο Γιωρίκας Πιλίδης με τους πρώην συμπαίκτες του από το Survivor.

«Έχετε προκαλέσει αηδία»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιωρίκας Πιλίδης και τα έχωσε κανονικά σε πρώην συμπαίχτες του που θέλουν να τραβάνε επάνω τους τη δημοσιότητα.

Έκανε την εξής ανάρτηση στα social media:

«Survivor… Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super star και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο»

SURVIVOR SPOILER

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик