Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Σάντερλαντ στον πρώτο από τους τέσσερις προημιτελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας Η τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αγγλίας μπήκε στα τελικά της στάδια και απόψε «κανονιέρηδες» και «μαύρες γάτες» διεκδίκησαν το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, προερχόμενη από εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Λιντς με […]

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Σάντερλαντ στον πρώτο από τους τέσσερις προημιτελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αγγλίας μπήκε στα τελικά της στάδια και απόψε «κανονιέρηδες» και «μαύρες γάτες» διεκδίκησαν το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, προερχόμενη από εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Λιντς με 4-1 για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μάχη για την τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θέλει να διεκδικήσει έναν τίτλο για να πιστοποιήσει την αγωνιστική της πρόοδο.

Οι Λονδρέζοι, που είχαν αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είχαν στη διάθεσή τους Κολάσινατς, Μαρί και Λοκονγκά, ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ παρέμεινε εκτός για πειθαρχικούς λόγους από τον Ισπανό προπονητή και ο Τομιγιάσου έμεινε εκτός.

Διαιτητής: Jones R. (Αγγ)Γήπεδο: Στάδιο Έμιρεϊτς (Λονδίνο)

Αγώνας για την προημιτελική φάση του Αγγλικού Λιγκ Καπ.

Η Σάντερλαντ που αγωνίζεται στη Λιγκ 1, ήθελε να κάνει την έκπληξη διεκδικώντας την πρώτη νίκη της στην έδρα της Άρσεναλ από το 1983.

Γκολ και θέαμα στο Έμιρατς στο πρώτο ημίχρονο με την Άρσεναλ να μπαίνει δυνατά και να βρίσκει δύο γκολ, αλλά η φιλοξενούμενη πριν τελειώσει το ημίχρονο μείωσε σε 2-1.

1 – 0: Στο 17′ ο Edward Nketiah ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

2 – 0: Διπλασιασμός στο 27′. Ο Nicolas Pepe κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και με την βοήθεια της κόντρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

2 – 1: Στο 31΄βρήκε απάντηση η φιλοξενούμενη. Ο Nathan Broadhead πήρε μια εκπληκτική ασίστ που τον έβγαλε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μα το πόδι στο γκάζι μπήκε και στο δεύτεροί ημίχρονο η γηπεδούχος και καθάρισε τον αγώνα από νωρίς.

3 -1: Στο 49΄τρομερό γκολ. Ο Edward Nketiah με πολύ τεχνική από μέσα στην περιοχή έκανε απευθείας σουτ και τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

4 – 1: Στο 58′ έγινε και το καρέ τερμάτων για την Άρσεναλ. Ο Edward Nketiah πήρε μια εκπληκτική ασίστ από τον Πέπε και με ένα πανέμορφο βολ-πλανέ “σκότωσε” τον αντίπαλο κίπερ.

Η Άρσεναλ με με όμορφη εμφάνιση χάρης στην εκκριτική της μεσοεπιθετική γραμμή δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Σαντερλαντ να σκεφτεί πονηρά στο παιχνίδι.

5 – 1: Πενταρέ τελικά στο 91′. Ο Charlie Patino με ομορφο τρόπο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ και έγραψε το τελικό σκορ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ