Η Τσέλσι δίνει πολλά χρήματα στον Αντόνιο Ρούντιγκερ για να τον πείσει να μείνει.

Πώς αλλάζουν οι καιροί ε; Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ όσο βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν “αόρατος”. Δεν ήταν τα σχέδια του Άγγλου τεχνικού και δεν είχε λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των “μπλε”.

Όλα όμως άλλαξαν, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας ο Τούμας Τούχελ. Από εκείνη τη μέρα και μετά ο 27χρονος αμυντικός όχι απλά αγωνίζεται αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας της Τσέλσι. Το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Με την απόδοσή του ο Ρούντιγκερ έχει αυξήσει ραγδαία τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Γεγονός που θέλει να το εκμεταλλευτεί και να κλείσει το καλύτερο “deal”. Ο 28χρονος για να ανανεώσει και να μείνει στην αγγλική ομάδα ζητά πάνω 200.000 ευρώ την εβδομάδα. Στην αρχή η Τσέλσι φαινόταν απρόθυμη να δώσει αυτά τα χρήματα για τον Γερμανό. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ που τον θέλει διακαώς στο ρόστερ του πιέζει την διοίκηση και ο Αμπράμοβιτς φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει αυτό το ποσό για να κρατήσει τον Ρούντιγκερ! Σύμφωνα με την Goal οι “μπλε” έχουν προτείνει στον 28χρονο Γερμανό αμυντικό συμβόλαιο 200.000 ευρώ την εβδομάδα και περιμένουν την απάντησή του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ