Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στην Μαδρίτη ωστόσο η προσαρμογή γίνεται γρήγορα και ομαλά!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στην Μαδρίτη ωστόσο η προσαρμογή γίνεται γρήγορα και ομαλά!

Η Ρεάλ έκανε το καλοκαίρι μια μεταγραφή που θεωρούσε αναγκαία και θα πρόσδιδε ποιότητα. Ο Γερμανός αμυντικός άφησε καλές εντυπώσεις στους Μαδριλένους από την παρουσία του στην Τσέλσι και γι’αυτό ήρθε η απόφαση απόκτησής του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonio Rüdiger (@toniruediger)

Κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί και χρόνο εξοικείωσης με τα πάντα. Στην Ρεάλ είναι όλοι μια οικογένεια και αυτό βοήθησε αρκετά τον Ρούντιγκερ. Σε σημείο να δηλώνει ενθουσιασμένος από τις πρώτες στιγμές του στην πόλη και την ομάδα.

Μάλιστα αποκάλυψε και μια πρόσφατη ιστορία με το μπάρμπεκιου που διοργάνωσε και την παρουσία του Κάρλο Αντσελότι!

«Διασκεδάζουμε πολύ ως ομάδα και έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μια ομάδα δεν έκανε το δρόμο μου τόσο εύκολο αμέσως. Ήμουν μόνο λίγες ώρες στο νέο μας σπίτι με την οικογένειά μου, κάναμε μπάρμπεκιου, ώσπου ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα και μπροστά μου ήταν ο Κάρλο Αντσελότι.

Μια στιγμή έκπληξης. Κάθισε στο τραπέζι, έφαγε μαζί μας και γνώρισε την οικογένειά μου. Πολύ φυσιολογικό, πολύ ρεαλιστικό. Ήταν εκεί για δύο ώρες και μιλήσαμε για όλα. Είμαι ειλικρινής, δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, κανένας προπονητής δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο για μένα. Μετά από μερικούς μήνες μαζί του, πρέπει να πω ότι όταν πρόκειται για την ενασχόληση με παίκτες, τον Αντσελότι δεν τον αγγίζει ουδείς. Ο Ντον Κάρλο, ένας θρύλος της προπονητικής, μάζευε ήδη τίτλους Champions League όταν ήμουν παιδί. Δούλευα μαζί του κάθε μέρα στο πιο επιτυχημένο κλαμπ στον κόσμο είναι υπέροχο”

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ