Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού των "μερένγκες", στη συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό Sport1

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, αλλά βρήκε άμεσα τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε κλείσει τον ποδοσφαιριστή πριν  τον τελικό του UEFA Champions League.

Ο 29χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο στη «βασίλισσα» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με ετήσιες οικονομικές απολαβές που φθάνουν στο ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Στην Τσέλσι πραγματοποίησε 203 εμφανίσεις, με 12 τέρματα και με συμμετοχή σε 54 ματς την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, και ήταν ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Η Αγγλική ομάδα τον ευχαρίστησε και τον χαρακτήρισε ως ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη συμβολή στις  μεγάλες επιτυχίες της ομάδας,  Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού των “μερένγκες”, στη συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό Sport1 και είπε ευθέως ότι έκανε εσκεμμένα λάθη στο γήπεδο, ώστε να ξυπνήσει και να ενεργοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας.

“Θα είμαι ειλικρινής, έκανα εσκεμμένα μερικά λάθη γιατί ήταν πολύ ήσυχο το γήπεδο για μένα κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Ήθελα να ξυπνήσω τον κόσμο με αυτό”, δήλωσε ο Ρίντιγκερ και πρόσθεσε:

“Μου αρέσει να αναλύω τους αντιπάλους μου και να σκέφτομαι “Εντάξει, ας δούμε πώς θα αντιδράσουν αν τους προκαλέσω λίγο. Αλλά δεν είναι σαν να επιλέγω κάποιον πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει αυθόρμητα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ